Kui tunnen millegi vastu meeletut kirge,
(teate ju küll, seda leegitseva tule tunnet hinges ja silmad peas säramas – vot seda tunnet)
siis tean, et see miski on just see, millele Ma pean pühenduma.
Sellise tunde tekitavad minus kaks valdkonda, Kinnisvara ja Sisekujundus. 

Lapsena unistasin ma sisekujundaja ametist, see ka õpitud sai ning hobi korras täna ma ennast sellel alal ka teostan.
Kuna huvi sisekujunduse ja kinnisvara vastu süvenes ajaga aina enam, siis teismelisena neelas mind täielikult endasse ka
kinnisvara maailm ning hakkasin astuma samme maakleriks saamise suunas, täna on see minu põhitööks.

Kuna tegutsen aktiivselt ka turunduses siis usun, et see on kindlasti üks minu tugevustest kinnisvaraga tegelemisel.
Täna on inimesed omavahel tugevalt seotud just läbi sotsiaalmeedia, sellega aktiivselt tegeledes ja koos sellega arenedes loon ma oma klientide kinnisvarale suurepärase kajastatavuse tuhandete silmapaaride ees.

Olles ise olnud eelnevalt kliendi rollis ning täna maakleri, pean ma selles töös väga tähtsaks maakleri ja kliendi omavahelist usaldust, suhtlust ja koostööd. Minu jaoks on meeletult tähtis olla oma kliendi jaoks olemas ning pakkuda talle professionaalset ja parimat kliendi ja maakleri vahelist koostööd, et jõuda seatud lõppeesmärgini.

Läbitud koolitused:

29.09. – 01.10.16 – (Leanika Järve) Sinu Kinnisvarakarjäär

2015 – 2019 – Sisekujundaja eriala

21.03. – 03.04.22 – (Ettevõtluskeskus) Terviklik Internetiturundus